خورش به گروهی از غذاها گفته میشود که ترکیبی آبدار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آبپز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی آب سرو میشوند.کلمه خورش از برساختهای فعل خوردن است. در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بودهاست و برای قابل خوردن کردن آن چیزی با آن همراه میکردند که به آن «نان خورش» میگفتند. مثلاً سعدی میگوید «یکی نان خورش جز پیازی نداشت». به تدریج واژه خورش به مفهومی جدا از نان گفته میشود تا جایی که امروزه معمولاً خورشها همراه با برنج (پلو یا چلو) خورده میشوند.امروز قصد داریم طرز تهیه خورشت بادمجان و خورشت فسنجان را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه مرغ شکم پر تا کباب تابه ای و سوسیس بندری
طرز تهیه میگو پلو مجلسی به همراه دستور پخت استانبولی و لازانیای خوشمزه