قيمه در اصل يك كلمه تركي است و در لغت نامه دهخدا به معني ريز ريز شدن مي باشد. بسياري به خورشت قيمه شاهنشاه خورشت ها مي گويند.اين غذا با لپه، پياز ، گوشت خورشتي، و رب گوجه فرنگي درست مي شود كه بسته به نوع خورشت قيمه از مواد ديگري در آن استفاده مي كنند.
خورشت قيمه انواع متفاوتي دارد كه در هر شهري به شكلي خاص طبخ داده مي شود و با اسامي متفاوتي مي باشد مواد داخلي انواع قيمه معمولا يكي است اما در بعضي از مواد داخلي با يكديگر كمي متفاوت مي باشند. شهرهاي متفاوت طبخ هاي متفاوتي براي خورشت قيمه دارند
طرز تهيه خورش قيمه خوشمزه به سبك خاص
خورش قيمه غذاي اصيل و قديمي ما ايراني هاست كه براي خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به يك سري از نقاطي كه در زير به آن اشاره شده است دقت كنيد ، اگر تمامي اين نكات را در طرز تهيه قيمه رعايت كنيد مي توانيد بهترين طعم جا افتاده رو به خورش خود بديد كه با اين صورت مي توان نذري هاي فوق العاده خوشمزه اي با اين قيمه ها مهيا نمود.
طرز تهیه مرغ شکم پر تا کباب تابه ای و سوسیس بندری
طرز تهیه میگو پلو مجلسی به همراه دستور پخت استانبولی و لازانیای خوشمزه