خورش به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی آب سرو می‌شوند.کلمه خورش از برساخت‌های فعل خوردن است. در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده‌است و برای قابل خوردن کردن آن چیزی با آن همراه می‌کردند که به آن «نان خورش» می‌گفتند. مثلاً سعدی می‌گوید «یکی نان خورش جز پیازی نداشت». به تدریج واژه خورش به مفهومی جدا از نان گفته می‌شود تا جایی که امروزه معمولاً خورش‌ها همراه با برنج (پلو یا چلو) خورده می‌شوند.امروز قصد داریم طرز تهیه خورشت بادمجان و خورشت فسنجان را به شما آموزش دهیم.

طریقه درست کردن خورش پیاز


اشپزی خورش ,نان ,خورشت ,تهیه ,خوردن ,معمولاً ,گفته می‌شود ,طرز تهیه ,خورش به ,همراه با ,از نانمنبع

طرز تهیه مرغ شکم پر تا کباب تابه ای و سوسیس بندری

طرز تهیه میگو پلو مجلسی به همراه دستور پخت استانبولی و لازانیای خوشمزه

دستور تهیه چند مدل غذای خوشمزه

دستور تهیه 3 نوع مربای خوشمزه

طرز تهیه اکبرجوجه

طرز تهيه انواع خورشت قيمه

طرز تهیه چند نوع غذای خورشتی

مشخصات

آخرین جستجو ها

ردیاب خودرو لوازم خانگی افراکالا موضوعات عمومی گیل جار اینترنت بهترین خدمات برش لیزر تخفیف ویژه فقط برای امروز خرید آنلاین لاستیک میشلن طراحی سایت و طراحی فروشگاه اینترنتی فروشگاه برتر شاپ